schrijven

Ik ben erachter gekomen dat ik van schrijven ontzettend blij word. Of ik nu schrijf voor mezelf (kinderboeken, scenario’s), of voor bedrijven en non-profits, dit geeft me heel veel plezier. Het vinden van de juiste toon, de goede woorden en de vrolijke noot, maakt dat schrijven me nooit verveelt.

Dat klinkt natuurlijk heel leuk, dat ík zoveel plezier beleef aan schrijven, maar wat heb jíj eraan? Hopelijk heel veel. Als je iemand zoekt die voor jou de juiste woorden kan vinden, of iemand die de hele opzet van je tekst nog eens goed doordenkt…. dan wil ik je zeker helpen. Kom maar op!

Wil je een keer een bak koffie te drinken om kennis te maken? Neem contact op peter@duijk.nl.

Een lijstje ter referentie…

De lijst met boeken en magazines waar ik aan (mee) heb gewerkt is schier eindeloos. Een kleine keuze waar ik extra trots op ben:

  • Kinderboeken De toekan en de campingkok en Lynx rechts
  • Zonderschuld, een boek samen met Mattias Rouw
  • Verschillende spraakmakende glossy’s, waaronder de glossy Jezus!, gemaakt met een heel redactieteam, onder hoofdredactie van Arthur Japin. En de glossy Dood, die ik samen met Katja Schuurman heb mogen maken.
  • Onlangs heb ik het kinderboek van Remy Bonjasky mogen schrijven. En nu ben ik bezig met een glossy magazine dat na de zomer in alle supermarkten te koop zal zijn.
  • etc. etc.