adviseren

Omdat ik enkele decennia zelf als uitgever heb gewerkt, adviseer ik nu uitgevers over hun bedrijfsvoering en brainstorm ik mee als er (lastige) projecten op stapel staan. Ik adviseer op dit moment bij twee zeer innovatieve uitgeverijen.

Wil je een uitgeverij opstarten en heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen? Of zit je net op dat punt van ‘(her)structureren’, nieuwe wegen, wel of niet investeren of de zoektocht naar tijdelijk personeel? Een belletje of mailtje naar me kan altijd!

Ik heb vaak ruimte voor dergelijke klussen. Heb ik geen tijd of wil je een (specifieke) , referentie hebben, dan breng ik je natuurlijk in contact met mensen met wie ik samen heb gewerkt.

Een lijstje ter referentie

Ik heb bij verschillende uitgeverijen gewerkt: van Amsterdam University Press en Mozaïek tot Vuurbaak. Van die laatste was ik eigenaar.

Auteurs die ik begeleid heb zijn Christian Wiman (en zijn vertaler Willem Jan Otten), Lisette van de Heg, Mattias Rouw, Dick van den Heuvel, Katja Schuurman, Arthur Japin, Reinier Sonneveld, Timzingt, Rikkert Zuiderveld, Liesbeth Morren et cetera.